9 Ocak 2023 Pazartesi

Dövmelerini göstermek için çıplak pozlar verdi.

 Sosyal Medya fenomeni 56'lık çıtır her yanını dövme yaptırdı.Dövmelerini göstermek için çıplak soyunup kamera karşısına geçti.


Sosyal medyadan sıklıkla dövmelerini sergileyen fenomen isim Kerstin Tristan yine cesur bir paylaşıma imza attı. Mürekkeplerini sergilemek isteyen Tristan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda çırılçıplak kaldı. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Almanya’da yaşayan 56 yaşındaki sosyal medya fenomeni Kerstin Tirstan dövmelerini göstermek için kıyafetlerine veda ettiği paylaşımıyla hayranlarının ağzını açık bıraktı. Yatak odasında yere oturduğu anları cep telefonunun ön kamerasıyla kaydeden Tristan paylaşımında çırılçıplak olmayı tercih etti. Vücudunun büyük bir bölümünü kaplayan dövmeleri için 25 bin sterlin (yaklaşık 566 bin 991 TL) harcayan Tristan, takipçilerinden tam not aldı.

Sosyal medyada dövme modeli olarak tanınan fenomen isim Tristan’ın hayranlık uyandıran selfiesi takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, “56’lık çıtır” yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, “Şaheser” yorumunu yaptı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder