21 Nisan 2015 Salı

Demet Akalın Turabi'ye atasözlerinden giydirdi.

Demet Akalın'dan Turabi İtirafı!

Survivor yarışmasının sıkı takipçisi olan Demet Akalın bugün katıldığı 2. sayfa programında flaş açıklamalarda bulundu. Survivor yarışmasında giderli sözleri ile dikkat çeken Turabi hakkında Demet Akalın bir itirafta bulundu. Akalın, Turabi'nin yarışmaya gitmeden önce afilli laflar etmek için 50 atasözü ezberlediğini iddia etti.

Bugün 2. sayfa programına konuk olan Demet Akalın herkesi şaşırtan bir açıklamada bulundu. Survivor All Star yarışmasının en çok konuşulan ismi Turabi hakkında itirafta bulunan Demet Akalın, Turabinin afilli konuşmak için 50  atasözü ezberlediğini söyledi.

Survivor All Star yarışmasının yakın takipçisi olan Demet Akalın bugün yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Turabi hakkında bilinmeyen bir gerçeği itiraf eden Akalın, Turabi'nin afilli konuşmalar yapmak için yarışmaya gitmeden önce 50 atasözü ezberlediğini söyledi.

Survivor 2015 All Star gönüllüler takımının en çok konuşulan yarışmacılarından Turabi ile ilgili şarkıcı Demet Akalın'dan bomba bir itiraf geldi.  2. Sayfa programına konuk olan Demet Akalın, konu Survivor'dan açılınca Turabi ile ilgili kimsenin bilmediği bir sırrı açıkladı.

50 TANE ATASÖZÜ EZBERLEMİŞ
Ünlü şarkıcı, Survivor'da olayları ile adından sıkça söz ettiren Turabi'nin yarışmada afilli konuşmak için gitmeden 50 tane atasözü ezberlediğini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder