1 Kasım 2014 Cumartesi

Akigolar Trabzon'a kök söktürdü.

Geçen sezon Süper Lig'de 4 büyüklere kök söktüren Akhisar Belediyespor, yeni sezonda kaldığı yerden devam ediyor. Önce Fenerbahçe'yi 2-0'la deviren Akigo, konuk ettiği Trabzon'dan da puan kopararak zirveye bir adım daha yaklaştı.


2013-2014 sezonunu 44 puanla 10. sırada tamamlayan Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor, aynı sezonda Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’a karşı oynadığı 8 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi almıştı. Akigolar, topladığı 13 puanla dört büyük takımdan en fazla puan alan takım olarak kayıtlara geçmişti. Yeni sezonda takıma geri dönen Theofanis Gekas ve Trabzonspor’dan ayrılan teknik patron Mustafa Reşit Akçay ile süper bir başlangıç yapan Akigo, ligin 8. haftasında konuk ettiği Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı ve 4. haftada elde edilen Fenerbahçe galibiyetinin ardından 4 büyük takımın ikisinden puan koparmayı başardı. Akhisar, 8 maçta 14 puan toplayarak ilk iki sırada yer alan Galatasaray ve Beşiktaş’ın ardından üçüncü sıraya yerleşti.

‘Yenemiyorsan...’
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay açıklamasında “Maça kazanmak için çıkmıştık ve bu doğrultuda oynadık. Maçı forse ettik. Savunmayı önde kurduk. Bunda da başarılı olduk. Ama ikinci yarı rakibe gol hazırladık. Gol dengemizi bozdu. Rakibin alanlarını kapattık. Atak bir oyun planı yapmıştık. Sonuçta Trabzonspor gibi bir takımla oynuyorsunuz. Yenemiyorsanız yenilmeyeceksiniz” ifadelerini kullandı.

fanatik.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder